Ar rokām gatavotas ziepes ir unikāls produkts

Ar rokām gatavotas ziepes ir unikāls produkts

Katru dienu, mazgājoties, mēs nedomājam par to, kādām īpašībām vajadzētu būt parastajam ziepju gabalam. Reti kurš interesējas par ziepju sastāvu, un prasības tam parasti ir ierobežotas: tām labi jāputo, jauki jāsmaržo un jānoņem netīrumi.

Diemžēl ļoti bieži rūpnīcas ziepes, papildus mazgāšanas līdzekļu komponentiem, ūdenim un glicerīnam satur sintētiskas sastāvdaļas un konservantus, kas padara produktu lētu, vienkāršo un paātrina tā ražošanu, bet mūsu ādai ir pilnīgi nevajadzīgi.
Gadās, ka pēc šādu ziepju lietošanas var izjust jūtamu diskomfortu, kas dažkārt izpaužas ne tikai sausuma, kairinājuma, lobīšanās, bet arī alerģisku reakciju un dermatīta veidā.

Ko darīt, lai izvairītos no parasto higiēnas procedūru nevēlamajām sekām? Galu galā nav iespējams pilnībā pārtraukt ziepju lietošanu!

Risinājums ir dabīgas ziepes. Tas jau sen ir kļuvis populārs daudzās pasaules valstīs. Dabīgās ziepes tiek brūvētas ar rokām, un visbiežāk šīs ziepes tiek gatavotas nelielās partijās.


Ar rokām gatavotas ziepes ir unikāls produkts, kas radīts, izmantojot dabīgas sastāvdaļas un profesionālu meistarību. Atšķirībā no rūpnieciskajām ziepēm, kuru sastāvā ir ķīmiskas piedevas, krāsvielas un консерванты, Mūsu radītās ziepes ir izgatavotas no dabīgām sastāvdaļām: eļļām, ziepju bāzem, ekstraktiem un augu izcelsmes sastāvdaļām.
Vissvarīgākā priekšrocība ir tās priekšrocības ādai. Šo ziepju ražošanā izmantotās dabīgās sastāvdaļas maigi attīra ādu un mitrina to, padarot to mīkstāku un gludāku.
Dažām sastāvdaļām, piemēram, oglēm, alvejai un melnās jūras māliem, ir ārstnieciskas īpašības un tās var palīdzēt novērst dažādas ādas problēmas, piemēram, izsitumus un kairinājumu.

Papildus olīvu, kokosriekstu un citām kosmētiskajām eļļām šīm ziepēm parasti pievieno dabīgas sastāvdaļas. Šīs ziepes var saturēt dažādas skrubja piedevas: lufu, kafijas un mandeļu pupiņas, lavandas ziedus, kliņģerītes, kumelītes, struteņu lapas, eikaliptu, salviju, liepu. Dažām šķirnēm tiek pievienots medus, kakao, auzu pārslas, rožu ziedlapiņas, rudzupuķes, virši un safrāns, kā arī mentols un kosmētiskais māls.

Ar rokām gatavotas diepes ir videi draudzīgas!
Roku ziepes tiek gatavotas, neizmantojot ķīmiskas piedevas un konservantus.
Dabīgo ziepju priekšrocības un to priekšrocības salīdzinājumā ar sintētiskajiem analogiem ir īpaši pamanāmas cilvēkiem ar sausu, jutīgu ādu. Ja parastās veikala ziepes nodara būtisku kaitējumu ādai (sausina, savelk, provocē lobīšanos, alerģiskas reakcijas), tad dabīgs roku darbs sniedz pretēju efektu:
piesātina šūnas ar mikroelementiem, vitamīniem un citām labvēlīgām vielām;
maigi attīra, efektīvi mīkstina, baro un tonizē ādu;
uzlabo tās krāsu un stāvokli;
piemīt baktericīda, pretiekaisuma iedarbība;
saglabā mitrumu un saglabā ādas elastību;
aizsargā to no cieta ūdens kaitīgās ietekmes;
piešķir tai maigumu, samtainu, vieglu aromātu;
cīnās ar izsitumiem, kairinājumiem un citām problēmām;
Piemērots ziepju masāžas veikšanai - ar mērķi dziļi attīrīt ādu, to atjaunot, piesātināt ar lietderīgām vielām un palielināt elastību.
Un tas nav pilnīgs atbilžu saraksts uz jautājumu, kāpēc ar rokām gatavotas ziepes ir noderīgas.

Vēl viena priekšrocība ir ziepju unikālais dizains. Atsevišķa ar rokām darināta ziepju tāfelīte katru reizi tiek pagatavota svaiga, un to var dekorēt ar dažādiem elementiem, piemēram, ziediem, lapām un pat dārgakmeņiem. Tas padara katru ziepju gabalu unikālu un piemērotu dāvanām, pārsteigumiem un dāvanu komplektiem.

Ņemiet vērā:
- Ar rokām gatavotām ziepēm ir īss glabāšanas laiks. Tā kā sastāvā nav konservantu, to var uzglabāt ne ilgāk kā sešus mēnešus. Nav vērts tos uzkrāt turpmākai lietošanai.
- Krāsa laika gaitā var mainīties un kļūt gaišāka vai izbalināt. Lai aizkavētu šo brīdi, uzglabājiet ziepes tumšā vietā, sargājot no mitruma.

Tādējādi ar rokām gatavotas ziepes ir noderīgs, videi draudzīgs un unikāls produkts, kas var būt ideāla dāvana ģimenei un draugiem.